2 בפבר׳ 2013

פלפל אנג'לו – פשוט להתאהב



פלפלים הנם מרכיב חשוב במטבח הדרום אמריקאי והמזרח תיכוני בשל עסיסיותם, טעמם המתקתק והיכולות הרבות שניתן להפיק מהם בבישול.

מעבר להכל פלפלים נתברכו בנוגדי חמצון חשובים (המשתנים בין גווני הפלפלים) ואחד הויטמינים החשובים C. אצלי בבית גמבות/פלפלים הם מרכיב עיקרי בכל ארוחה.


שמחתי לפגוש את אנג'לו פלפלונים אדומים קטנים שעושים רושם של הזן החריף, אך מתגלים כמתוקים ופריכים. גם הילדים שנוטים להיות חשדנים לגבי מזון חדש. נדלקו מיד ונשנשו את הפלפלונים מיד (הם מגיעים ללא גרעינים-פשוט תענוג). עתה מדי ארוחה נשמעה הדרישה "אמא אני רוצה פלפלונים".


תכלס


פלפל אנג'לו הוא פלפל קטן שמותאם לאכילה כחטיף טעים ונוח לצריכה. המוצר פותח בכדי להיענות לצרכן המודרני שמחפש נוחות, הנאה ובריאות במזון שהוא צורך.

את המוצר פיתחו בטיפוח קלאסי במהלך שש השנים האחרונות. הפרויקט התחיל במסגרת פעילותה של זרעים גדרה, ולאחר רכישתה בידי SYNGENTA, הפך לפרויקט טיפוח עולמי. הפרויקט המתפרש על פני מספר ארצות ממשיך לפתח זנים נוספים, אך מרכזו נותר בישראל בשיתוף עם מיטב המגדלים, חלקו הגדול של התהליך התבצע בערבה.

גודלו של פלפל האנג'לו מ 5 עד 9 ס"מ ומשקל יחידה עד 20 גרם.
"זרעים גדרה" מרחיבה את שווקו גם לשוק המקומי והוא יבוצע ע"י ענבי טלי, הפרי ישווק באריזות של מינימום 200 גרם ליחידה.
 את הפרי הבשל ניתן להחזיק במקרר עד 10 ימים מיום רכישתו.
להשיג באריזות של 200 גרם ברשתות מגה ושופרסל.
מחיר: 10 ש"ח


-----------------------------------------------------------------------------
אהבת? תוכל/י לקבל עדכונים שוטפים מהבלוג בהרשמה קצרה כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה