הספירל סלייסר הנו המצאה הגאונית האחרונה מבית כרמל דיירקט. מדובר בסלייסר ההופך כל ירק לפרוסות/ג'וליינים/קישוטי מזון. מתאים לכמוני בעלי ידיים שמאליות עם אפס סבלנות וכמובן נהדר ליצירת פסטה ללא גלוטן מתפוחי אדמה וקולורבי. (מתכון בקרוב).
מצרכים
קולורבי.
2 מלפפונים.
2 גזרים.
1/2 פפאיה.
לתיבול:
2 כפות חומץ בלסמי.
מיץ מחצי לימון.
מלח לפי הטעם.
מיץ מחצי לימון.
מלח לפי הטעם.
ההכנה:
לחצות את הקולורבי, לחלק לשלישים את המלפפונים והגזרים,
ולהשתמש בסכין הדק ביותר של הספירל סלייסר ליצירת רצועות דקות ומסולסלות של הירקות.
לשים הכל בקערה ולתבל.
ולהשתמש בסכין הדק ביותר של הספירל סלייסר ליצירת רצועות דקות ומסולסלות של הירקות.
לשים הכל בקערה ולתבל.
הערות:
אפשר לתוספת טעם שומשום קלוי.
אני אלרגית לסויה אבל אפשר גם רוטב סויה משובח במקום הבלסמי.
אני אלרגית לסויה אבל אפשר גם רוטב סויה משובח במקום הבלסמי.
בתיאבון.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה