*מלווה בברוסקטה פרמז'ן עגבניות וארגנו
מאת השף מאיר רוזנברג, מלון רימונים גלי כנרת.
חומרים לחמישה סועדים
300 גרם דלעת
2 יח' בטטה
5 יח' גזר
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
¼ כפית פלפל לבן
½ כוס שמנת מתוקה
חומרים לברוסקטה
5 פרוסות מלחמניה או מלחם
כף שמן זית
¼ כפית שום כתוש
100 גרם פרמיזן תכון
1 יח' עגבניה קצוצה
כף עלי אורגנו טריים
אופן הכנה
מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות,
מבשלים אותם במים עד ריכוך מושלם, מתבלים בפלפל ואבקת מרק עוף, טוחנים את המרק עם
בלנדר מוט ובסוף מוספים את השמנת לפני ההגשה.
הכנת הברוסקטה
מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את
פרוסות הלחמניה, אופים את הלחם עד שהוא מקבל צבע זהוב, מערבבים את גבינת הפרמיזן
עם העגבניות והאורגנו ובוזקים על הקלי.
מוזגים את המרק ועליו מפזרים גרעיני
דלעת ובצד מנחים את הברוסקטה.
בתיאבון!
-----------------------------------------------------------------------------
אהבת? תוכל/י לקבל עדכונים שוטפים מהבלוג בהרשמה קצרה כאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה