12 בינו׳ 2013

דגני בוקר שוגי וקוקומן מתוקים אבל מופחתי סוכר



דגני בוקר. תעשייה שנועדה לעזור לנו האמהות להוציא את הילדים בבוקר לגן ולבית הספר לאחר הארוחה החשובה ביום – הלוא היא ארוחת הבוקר. הפתרון הוא המצאה גאונית וקלה ליישום: דגני הבוקר. פתרון המשלב ארוחה מהירה, קלה להכנה והמכילה גם פחמימות וגם חלבונים (בתוספת החלב) להתחלה מהירה קלה ונוחה של היום. 

הדגנים נושאי פוסט זה, אינם צריכים להיאכל כארוחת בוקר מאחר והם מכילים כמויות של סוכר לא מבוטלות, ואני מעדיפה להתייחס אליהם כאל חטיף איכותי לילדים דווקא לארוחת 4 או כנשנוש עדיף על במבה ביסלי ושות.

כל הכבוד לתלמה שהפחיתה ב כ- 20% את כמות הסוכר במוצר, מה שבהחלט לא משפיע על הטעם.
מאידך, עדיין מדובר בכמות של סוכר המשאירה את המוצר בקטגוריית הממתק-חטיף ולא כהמלצה לארוחת בוקר.

בקוקו מן יש עתה 19 גרם סוכר ל 100 גרם מוצר שזה כ 4 כפיות. (במנת אכילה יש כ 50 גרם מוצר) ובשוגי יש עתה כ 5 כפיות סוכר למאה גרם סוכר (כ-5 כפיות).

עוד אלמנט שקצת משאיר אותי כצרכנית בערפל הוא העובדה שעל האריזה כתוב בגדול מאוד שהמוצר מופחת סוכר, אבל בטבלת הערכים התזונתיים לא כתוב את החלק היחסי של הסוכר ביחס לכל הפחמימות.

להשיג באריזה של 500 גר' במחירים:
שוגי: 21.99-23.99
קוקומן: 22.99-24.99 ₪.



-----------------------------------------------------------------------------
אהבת? תוכל/י לקבל עדכונים שוטפים מהבלוג בהרשמה קצרה כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה