באדיבות השף מוריס מונייר, מבעלי מונייר "פוד
דייזין"
מצרכים:
2 גבעולים של כרישה (ממשפחת הבצלים) חתוכים לטבעות (רק החלק
הלבן).
300 גר' דלעת (חתוכה לקוביות גסות) .
2 תפו"א בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות גסות.
1/3 כוס שמן זית
1 כפית רוטב סויה
1 כפית רוטב סויה
1/2 כפית פלפל לבן
1 כף ג'ינג'ר טחון
6 ביצים
300 גר' פירורי פנקו
5 כפות קמח
אופן ההכנה
- בשלו את התפו"א והדלעת עד לריכוך ומעכו בעזרת מזלג.
- טגנו את הכרישה עם מעט שמן זית עד השחמה.
- הוסיפו למחית תפוח האדמה והדלעת את הכרישה וכן גם ג'ינג'ר,מלח, פלפל, 5 כפות קמח, 3 וערבבו עד ליצירת תערובת אחת (במידה והמחית דלילה הוסיפו עוד קמח) וצרו מהתערובת כדורים כגודל כדור פינג פונג.
- טרפו את שלושת הביצים הנותרות במטרפה וטבלו בהן את כדורי המחית.
- גלגלו וצפו את כדורי המחית עם הפנקו וצפו כמו שמצפים שניצל.
- טגנו את הלביבות בשמן עד הזהבה.
- הגישו עם רוטב יוגורט חמצמץ ומרענן לפי טעמכם.
בתיאבון
-----------------------------------------------------------------------------
אהבת? תוכל/י לקבל עדכונים שוטפים מהבלוג בהרשמה קצרה כאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה