17 בינו׳ 2013

מתכון: לביבות שורש בציפוי פנקו



באדיבות השף מוריס מונייר, מבעלי מונייר "פוד דייזין"


מצרכים:



2 גבעולים של כרישה (ממשפחת הבצלים) חתוכים לטבעות (רק החלק הלבן).
300 גר' דלעת (חתוכה לקוביות גסות) .
2 תפו"א בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות גסות.
1/3 כוס שמן זית
1 כפית רוטב סויה
1/2 כפית פלפל לבן
1 כף ג'ינג'ר טחון
6 ביצים
300 גר' פירורי פנקו
5 כפות קמח  

אופן ההכנה

  1. בשלו את התפו"א והדלעת עד לריכוך ומעכו בעזרת מזלג.
  2. טגנו את הכרישה עם מעט שמן זית עד השחמה.
  3. הוסיפו למחית תפוח האדמה והדלעת את הכרישה וכן גם ג'ינג'ר,מלח, פלפל, 5 כפות קמח, 3 וערבבו עד ליצירת תערובת אחת (במידה והמחית דלילה הוסיפו עוד קמח) וצרו מהתערובת כדורים כגודל כדור פינג פונג.
  4. טרפו את שלושת הביצים הנותרות במטרפה וטבלו בהן את כדורי המחית.
  5. גלגלו וצפו את כדורי המחית עם הפנקו וצפו כמו שמצפים שניצל.
  6. טגנו את הלביבות בשמן עד הזהבה.
  7. הגישו עם רוטב יוגורט חמצמץ ומרענן לפי טעמכם.


בתיאבון

-----------------------------------------------------------------------------
אהבת? תוכל/י לקבל עדכונים שוטפים מהבלוג בהרשמה קצרה כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה