30 באוג׳ 2012

מתכון לעוגת פאי תפוחים


מתכון לעוגת פאי תפוחים נהדר וקל להכנה עם תבלין סוכר וקינמון במטחנה.

באדיבות מקורמיק

המתכון  מיועד עבור 8 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 20 דקות

פאי תפוחים פשוט וקל להכנה
באדיבות מקורמיק (יח"צ)

רכיבים:

1 בצק פאי מוקפא ( חבילה של 400 גרם)
1 חלבון ביצה, מוקצף קלות
3/4 כוס סוכר
2 כפיות של קמח תופח
2 כפיות של תבלין מקורמיק קינמון טחון
4 כוסות של תפוחים חתוכים דק (4 תפוחים בגודל בינוני- רצוי תפוחים ירוקים)
1 כפית סוכר קינמון מקורמיק במטחנה

הוראות הכנה:

לחמם את התנור מראש ל220 מעלות.
 להכין את הבצק המוקפא לפי ההוראות שעל האריזה ולהניח על נייר כסף ועל מגש עגול בקוטר של 12 ס"מ
 לחתוך את הקצוות המיותרים של הבצק אם צריך
 להבריש את הבצק עם 1/2 החלבון המוקצף שהוכן מראש

לערבב את 3/4 כוס הסוכר, הקמח התופח ותבלין הקינמון בקערה בגודל בינוני
להכניס את התפוחים החתוכים.
להכניס את התערובת למרכז הבצק עד כ-2 סנטימטר מהקצה
לקפל כ-2 סנטימטר מהקצה של הבצק מעל תערובת התפוחים
להבריש את הבצק עם שאריות חלבון הביצה ולפזר מעל את כפית סוכר הקינמון במטחנה של מקורמיק שהכנו מראש

לאפות במשך 20 דקות את הפאי או עד שתערובת התפוחים רכה
יש לקרר קלות לפני ההגשה

טיפים:

כדאי להשתמש בתפוחי עץ קשים לתוצאות מוצלחות
לשדרוג הטעם ניתן להוסיף 1/4 כוס של צימוקים /  אוכמניות יבשות או דובדבנים יבשים


מטחנות התבלינים של 'מקורמיק' נוחות ופשוטות לשימוש, והן מבטיחות טריות מקסימאלית של התבלינים לתיבול מושלם. ניתן לבחור את עובי הגרגר בעת הטחינה .
מחיר ליחידה -: 15-21.99 ₪  
כשרות – הרבנות הראשית לישראל


-----------------------------------------------------------------------------
אהבת? תוכל/י לקבל עדכונים שוטפים מהבלוג בהרשמה קצרה כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה